onsdag 4 augusti 2010

Sov gott älskade Cissi...

sep 1992-30 juli 2010

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord... Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats, Regnbågens bro.Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.
Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda. Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka. De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen, just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått. Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något, alla känner de saknaden efter någon särskilt utvald, någon de lämnat efter sig. De springer alla omkring och leker tills den dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken, för att skåda bort i fjärran... Hans blick är spänd och uppmärksam, iver och otålighet får hans kropp att skälva. Plötsligt störtar han iväg från gruppen, flyger över det gröna gräset så fort hans ben bär honom, allt snabbare och snabbare... Du har blivit upptäckt, och när du och din speciella vän äntligen möts, kramar ni varandra länge, överlyckliga att återförenas, för att aldrig mer bli skilda åt igen. Ditt ansike blir vått med glädjekyssar; dina händer smeker igen det älskade huvudet, och du tittar åter igen in i ögonen på din tillitsfulla vän, som så länge varit borta från ditt liv, men aldrig frånvarande från ditt hjärta.Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro...för att aldrig mer skiljas åt.

Taget från Rainbowbridge.com


4 kommentarer:

  1. Va fint, får tårar i ögonen! Fin kise oxå!!! :)

    Vet du när du ska börja i hedeskoga?
    Hoppas allt är bra!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej hej!
    Ja verkligen fint skrivet av vem det nu är...

    Jag börjar redan nästa torsdag på deras planering. Allt rullar på här hemma med mycket förberedelser inför bröllopet.. Idag ska jag hämta klänningen:-) Hoppas den sitter lika bra som den gjorde i juni... Man brukar ju lägga på sig lite under sommaren...Allt bra med er?

    Kram

    SvaraRadera
  3. Nästa tors? hmmm, då har de stängt va? eller? så dålig på o komma ihåg sånt??
    Härligt!!!
    Var har dy beställt/köpt klänningen? många som ska komma? dvs stort bröllop? :)
    Du som är så fin kommer bli ännu finare i brudklänning? vad säger nu dina kollegor på kh att du ska sluta?
    Allt bra här. ska börja plugga på distans nu 1 sept. känns lite nervöst. sååå länge....

    ha d fint. kram

    SvaraRadera
  4. Sorry för sent svar..
    Ja det är planeringsdag imorgon.
    Jag har köpt den på Ateljé MB i Vinslöv(av alla ställen) Vi har ju bjudit in till bröllopsfest tillsammans med vänner som gifte sig i juli och den kommer vi att ha i oktober, sedan får de som vill givetvis närvara under vigseln i kyrkan men efter vigseln åker jag och Jonas till "Saltan" för att ha en lyxhelg. Ska bli så skönt att ha festen senare och bara få njuta av dagen på tu man hand. Åh vad gullig du är.. Ja jag hoppas ju att jag kommer bli fin när håret e fixat och make-upen lagd:-)
    Fikde med Linda igår och hon tycker ju att det är jättetrist att jag ska sluta men hon vet själv hur det är så hon förstår mig verkligen.. Kommer sakna henne och barnen mycket:-(
    Vad ska du plugga??? Nyfiken:-)
    Kramar

    SvaraRadera