lördag 17 juli 2010

Glömt att berättta ju...

Om mitt "hemliga" möte i tisdags.... Mötet gick antagligen så pass bra att jag numera har ett nytt jobb:-) Tjohoooo!!! Jag känner mig jätteglad och ser med spänning och en aning nervositet fram emot att få börja jobba på Hedeskoga skola. Jag ska vara resurs i tredjeklassen där och även jobba en del timmar på fritids och sedan ska jag också ha hand om barnboksinköp och utlåning av böcker. Åhhh vad kul det ska bli! Längtar!!!

2 kommentarer:

  1. Hej!Längesdean jag var här o läste! Vad mycket som ska hända...Bröllop o nytt jobb! Grattis! vilken toppen fritids fröken min Melker kommer att få! Skulle inte tjänsten jobba lite i förskoleklassen också? Förstår att du tycker det ska bli kul. Toppen skola med goa fröknar o barn! Härliga kort på er solbrända o fina och en Noah som växt! Har ni någon timme ledig i veckan för fika hos oss? Jag kan alla dagar utom i morgon! Många kramar Alex Ps! Jag är inte inne på facebook längre tröttnat! Sms gärna!

    SvaraRadera
  2. Oj upptäckte att det kommit två kommentarer från mig!!! Fick först ett felmeddelande att det första jag skrev inte gick att skicka...men det gjorde det visst! hi,hi! står ju nästan likadant! Hej svejs!

    SvaraRadera