tisdag 10 maj 2011

Detta kommer jag sakna som f-n...

När vi har flyttat till Källesjö... I nuläget tar det endast några få minuter att ta sig ner till havet..

Blir ju inte riktigt så nära sedan...

4 kommentarer:

  1. Ni får skaffa en pool =)
    Annars får man se det så att man får en skön promenad ner till vattnet.

    SvaraRadera
  2. Underbart att ha havet så nära:)
    jag har funderat lite och tycker det är dags att ses snart igen:) Frågan är om vi ska hinna med det nu eller om vi ska vänta tills typ augusti när våran lille kommit? Vill inte boka in något i Juli för då vet man ju inte hur man mår imed att han är beräknad till den 11.e. För vi hade kunnat vara här hemma och förhoppningsvis är det fint väder! Eller så kan vi ses ute nånstans och ha fika med oss, typ norra promenaden? Vad tycker du och när tycker du? :) Kramar till er!

    SvaraRadera
  3. hej.
    Din kommentar har bara försvunnit. =( Ja jag har sett den. Har kikat in några andra hus som har införskaffat pool, ska gå och knacka dörr sen och fråga om vi ska bli vänner ;) he he
    Dom lovade att vi skulle få det skickat till oss förra veckan men det har ju inte kommit så idag fick mannen min nog och jag fick ett sms med att nu har jag fixat bygglovet. Så förhoppningsvis har vi fått det, men som jag sagt innan, tror det när jag ser det =) Har du ringt än?

    SvaraRadera
  4. Nu har vi äntligen fått det =) på Onsdag skrivs det kontrakt med byggarna och vi får slutgiltigt inflyttningsdatum.... Längtar!!!
    Hur går det för er?

    SvaraRadera